Exemple De Adjective Cu Sufixe

Exemple De Adjective Cu Sufixe. Grupează adjectivele din text în funcţie de tipul de descriere realizat: For example, adding a specific ending to a word can change it from a noun to an adjective.

Adjective formate cu prefixe și sufixe - e-Pedia
Adjective formate cu prefixe și sufixe - e-Pedia from i1.wp.com
Mai rar, formează adjective de la adverbe, de exemplu további „complementar, suplimentar, următor, ulterior. De asemenea, sufixul formează cuvinte noi și de laadjective. Primul cuvânt este adjectiv, iar al doilea substantiv.

Exemple obișnuite sunt desinențele de caz , care indică cazul gramatical al substantivelor, adjectivelor și desinențelor verbale, care formează conjugarea verbelor.

Mai rar, formează adjective de la adverbe, de exemplu további „complementar, suplimentar, următor, ulterior. De asemenea, sufixul formează cuvinte noi și de laadjective. Strălucitor, murdar, granular, blând, umbros, larg umărit, vociferos, argintiu, intermitent, rulare, încremenit, gelatinos, blond și așa mai departe. Exemple obișnuite sunt desinențele de caz , care indică cazul gramatical al substantivelor, adjectivelor și desinențelor verbale, care formează conjugarea verbelor.



Related Posts To Exemple De Adjective Cu Sufixe


Exemple De Adjective Cu Sufixe Rating: 4.5 Posted by: Madutjmurni

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts

Partners